RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


FREEDOM koncert - George Michael dalaival

FREEDOM koncert - George Michael dalaival

George Michael Anglia egyik legnagyobb énekes-dalszerzője és legnépszerűbb művésze volt, akinek dalai talán Önben is kellemes emlékeket idéznek. Közismert zeneszámait, melyek korábban bejárták az egész világot, most Magyarország élvonalbeli énekesei előadásában hallhatjuk majd.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 19:00

Élje át újra velünk közösen a '80-as, '90-es évek George Michael slágereit egy varázslatos este keretein belül.

A felejthetetlen élményről Böhm György Jászai Mari-díjas rendező és dramaturg produkciójába ágyazva, az amerikai sikereket is bezsebelt Király Viktor, a fiatalon hírnevet szerző Radics Gigi és további fantasztikus énekesek gondoskodnak. Ne hagyja ki ezt a vissza nem térő alkalmat, jöjjön el Ön is és legyen részese az élménynek!

Fellépők: Király Viktor, Radics Gigi, Kocsis Tibor, Nagy Adri, Veréb Tamás, Nádor Dávid és további fantasztikus hangú énekesek akik mögött Magyarország legjobb session zenészei játszanak majd.
Koreográfia, táncosok: Bakó Gábor

Ha van olyan ismerőse, aki szerette George Michael-t, akkor ajándékozzon élményt neki azzal, hogy meglepi jegyekkel erre a koncertre!



Ajánlatunk


A Hagyományok Háza állandó táncház-sorozatának a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 21 óra és hajnal 2 között. Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!