RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Forte társulat

Forte társulat

Bartók Béla: CONCERTO és 5. VONÓSNÉGYES
Bartók Béla két táncszínpadi művet írt, a koreográfusok fantáziáját azonban egy sor további Bartók-mű is megmozgatta. Horváth Csaba – rendezőként, koreográfusként és táncosként – ezúttal az 5. vonósnégyes és a Concerto mozgásszínházi lehetőségeit tárja fel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 7. csütörtök, 20:00

Bartók Béla: CONCERTO és 5. VONÓSNÉGYES
Bartók Béla két táncszínpadi művet írt, a koreográfusok fantáziáját azonban egy sor további Bartók-mű is megmozgatta. Horváth Csaba – rendezőként, koreográfusként és táncosként – ezúttal az 5. vonósnégyes és a Concerto mozgásszínházi lehetőségeit tárja fel.
Az előadás a Forte Társulat, az Ördögkatlan Fesztivál, a CAFe Budapest és a Nemzeti Táncszínház együttműködésében jött létre.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat.
Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek.
Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában válthatók vissza:
Nyitvatartás: július 13-ig hétfőtől szombatig: 12:00-20:00 és július 14-től hétköznap 14:00-18:00.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!