RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Folklór előadás/Hungarian Dance Performance
5

Folklór előadás/Hungarian Dance Performance

Legyen részese egy hamisítatlan magyar zenei élménynek az ország legismertebb néptáncosainak és népzenészeinek tolmácsolásában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 9. péntek, 20:00

A Folklór előadás az első állandó színházi néptánc műsor a fővárosban a legnevesebb néptáncegyüttesek előadásában. Több mint húsz év tapasztalatával a zenekarok felejthetetlen élményt kínálnak a magyar népzene szerelmeseinek és a műfajjal ismerkedőknek egyaránt.

A 90 perces előadás egy igazán igényes összeállítás az ország nagy múltú néptánc történetéből, különböző stílusok és kosztümök látványos felvonultatásával. A látványos előadások monumentális ereje a hagyományok autentikus leképezéséből ered, melyet néprajzkutatók gyűjtéseinek köszönhetően a Magyar vidékek diverz, mégis egységes kultúráját tárják a néző szeme elé. Az előadások folyamatosan változó dinamizmusa és a látványos showelemek keveredése a művészet tartalmi mélységével egy különös utazásra invitál, mely az érzelmekre hatva mutatja be, mit is jelent magyarnak lenni.

A Folklór előadás 20:00-kor kezdődik. Kedves vendégeinket az előadás előtt 30 perccel várjuk.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!