RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Falusi Mariann, Presser Gábor - Húszegynéhány dalunk

Falusi Mariann, Presser Gábor - Húszegynéhány dalunk

2017‑ben jelent meg – Falusi Mariann-nal első igazi közös munkánk – a 13 DALUNK című lemez.
Már korábban is sokszor kérdezték: fel is léptek majd együtt valamikor?
Valamikor? Október 28‑án!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 20:00

Igen, ezen a napon kiállunk első közös estünkre a Kongresszusi Központ színpadára, és eljátszunk, eléneklünk huszonegynehány dalt. Úgyhogy legyen a előadás címe HÚSZEGYNÉHÁNY DALUNK.

Játszom majd egyedül is, Mariann (Marikanéni) jó pár dalát kettesben adjuk elő, de velünk muzsikál majd Holló Aurél, a Kossuth-díjas Amadinda tagja, Tóth Tamás Ferenc, a Concerto Budapest hegedűművésze, újra bemutatkozik Kovax, „a Torok”, aki 2001 óta sokszor játszott velem, ideértve jó néhány nagy LGT-koncertet is,  akárcsak jóbarátunk, a multiinstrumentalista Födő Sándor.

Az október végi találkozás reményében,

Presser Gábor

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!