RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


F. Chopin Zenei AMI tanárainak Farsangi Műsora - zenés, táncos színpadi előadás

F. Chopin Zenei AMI tanárainak Farsangi Műsora - zenés, táncos színpadi előadás

Több mint 20 éve kerül megrendezésre a gödöllői zeneiskola vidám farsangi műsora, ahol zenével, tánccal és kacagtató jelenetekkel szórakoztatja közönségét a zeneiskola tanári kara, egészen más oldalról bemutatkozva, mint ahogyan azt megszoktuk Tőlük a hétköznapokban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 19:00

Az érdeklődők részvételükkel az iskola működését segítő Continuo-Gödöllő Alapítványon keresztül népi duda és basszusklarinét  vásárlását támogatják. Ezúton szeretnénk megköszönni tavalyi támogatóinknak, hogy hozzájárultak egy koncerthárfa beszerzéséhez!

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!