RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ez az a nap! Karácsonyi koncert

Ez az a nap! Karácsonyi koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 19:00

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt karácsonyi ünnepi koncertünkre amely december 2-án kerül megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban. Az Advent időszakában ez egy nagyszerű lehetőség ráhangolódni a Karácsony igazi üzenetére.
Az Ez az a nap! rendezvények évről évre megtöltik a Budapest Sportarénát, amiért hálával és örömmel van tele a szívünk. Szeretnénk a karácsonyi rendezvényünkön együtt visszatekinteni az évre és bizakodva tekinteni a jövőre.


Az est vendége 
Pintér Béla – debreceni dalszerző, énekes - aki legszebb karácsonyi dalait hozza el nekünk, a tehetséges UNLESS zenekar valamint Balogh Mihályis megörvendeztet bennünket egy gyönyörű dallal.


A rendezvényre helyre szóló ülőjegyek kaphatók. Bízunk benne, hogy veled is találkozunk és együtt ünnepelhetünk! Hangolódjuk együtt a karácsonyra!

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!