RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ENRIQUE IGLESIAS

ENRIQUE IGLESIAS

Tizennnyolc év után újra Magyarországon koncertezik Enrique Iglesias

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 12. hétfő, 20:00

A március 11-i koncertre hatalmas volt az érdeklődés, a jegyek néhány nap alatt elfogytak. 

Több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. A szervezők munkájának és a hatalmas magyar rajongótábornak köszönhetően a latin zene hercege mégis szakított szokásaival és két koncertet ad Budapesten: március 11-én és 12-én is fellép a Papp László Sportarénában. A március 12-i koncertre 2017. november 2-án, csütörtökön, 10:00 órától lehet jegyet vásárolni. Enrique Iglesias hatalmas stábbal, zenekara és tánckara kíséretében érkezik Magyarországra.


Enrique Iglesias nagyon hosszú szünet, tizennyolc év után lép fel újra Magyarországon. Az énekes egy felejthetetlen, óriási koncertet ígér a magyar közönségnek jövő márciusban, ahol elénekli az összes régi és új slágerét. Olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio. Enriqe Iglesias valódi világsztár, albumait, dalait a világ minden kontinensén ismerik és szeretik. A Bailando klipje az egész világon a második legnézettebb a YouTube-on, eddig közel két és fél milliárd ember nézte meg.

Enrique Iglesias Grammy-díjas spanyol énekes, húsz éves karrierje során közel száz millió lemezt adott el világszerte. Korunk egyik legfontosabb popénekese, akit csak úgy emlegetnek, mint a Latin zene hercegét. Eddigi pályafutása során több, mint ötszáz díjat nyert, 2016-ban az American Music Awards-on a közönség kedvenc művészének szavazták meg, 2017-ben, az előző évhez hasonlóan, a Latin American Music Awards-on öt kitüntetést kapott, köztük az Év Művésze díjat. "Óriási, több éves munkánk volt, míg elértük, hogy Enrique Iglesias 2018-as világkörüli turnéjának egyik helyszíne Budapest legyen. Több világsztár menedzsereivel, promotereivel vagyunk folyamatos kapcsolatban, sok-sok előadás van a hátunk mögött, de ezt az Iglesias konceretet keményebb volt megszervezni, mint gondoltuk, évek óta az egész világ utána kapkod. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy végül sikerült, és biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, budapesti fellépés felejthetetlen élmény lesz a magyar közönségnek." - nyilatkozták a szervezők.

Szervező: BROADWAY EVENT & CONCERT EUROPE & ART BG

 

Az itthoni Enrique-fanok pár éve egy videóüzenetben hívták meg Magyarországra a latin szívtiprót, hogy a 2000. szeptemberi show után újra levegye a lábáról a közönséget, ám a kívánságuk most válik valóra. A Grammy-díjas sztár 60 millió eladott albummal a tarsolyában nemsokára egy feledhetetlen, látványos show-elemekkel tarkított koncerten énekli majd el a legkedveltebb dalait – minden bizonnyal a Hero, a Bailando, a Can You Hear Me, a Subeme La Radio, az El Perdedor vagy a Duele El Corazon is elhangzik majd a bulin a hallgatóság legnagyobb örömére.

A 42 éves előadóművész kirobbanó formában van, és izgatott már a magyar koncerttel kapcsolatban. „Ha van egy jó dal, amely megérinti az emberek szívét, akkor az emberek eljönnek a koncertedre 10 év múlva is, csak azért, hogy hallják, amint énekled azt a dalt.” Kedves rajongók és latin zenét kedvelők, sok szeretettel és forró slágerekkel vár benneteket Enrique Iglesias 2018-ban!
A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!