RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Dorian Gray

Dorian Gray

A valóban színpad után kiáltó, vad szenvedélyekkel és tomboló érzékiséggel átitatott misztikus történetből 1990-ben a zeneszerző Várkonyi Mátyás, az író-rendező Ács János és Gunar Braunke készített megrendítő musicalt, melyet Németországban és Angliában is bemutattak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 19:00

Várkonyi Mátyás - Gunar Braunke - Ács János
Dorian Gray

„A lélek rettenetes valóság” – mondja Oscar Wilde, a 19. századi angol irodalom híres-hírhedt szerzője. Ezt példázza kultikus regényének, a Dorian Gray arcképének címszereplője, egy gazdag, gyönyörű és naiv fiatalember, aki oly kétségbeesetten szeretne örökké szép és fiatal maradni, hogy még a lelkét is eladná érte. És valóban, minden úgy történik, ahogyan szeretné: züllött, kicsapongó élete az arcán nem, csak a róla készült, gondosan rejtegetett fiatalkori festményen hagy rettenetes nyomokat...

A valóban színpad után kiáltó, vad szenvedélyekkel és tomboló érzékiséggel átitatott misztikus történetből 1990-ben a zeneszerző Várkonyi Mátyás, az író-rendező Ács János és Gunar Braunke készített megrendítő musicalt, melyet Németországban és Angliában is bemutattak.

A bemutató után huszonnyolc évvel a Dorian Gray a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában került ismét színpadra, annak a Réthly Attilának a rendezésében, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendezői szakán a librettista Ács János tanítványa volt.

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!