RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Dés László: Nagy utazás - koncert

Dés László: Nagy utazás - koncert

Dés László koncertje
vendég: Tóth Vera

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 12. hétfő, 19:00

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban? A Kossuth díjas zeneszerző és előadóművész, Dés Lászlószemélye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik. Hosszas várakozás után végre megszületett ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő, elsősorban a popzene műfajából. De lesznek filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek. Az új dalok mellett természetesen hallhatja majd a közönség a Nagy utazást, a Vigyázz rám-ot, a Legyen úgy-ot, de a Férfi és Nő és az Átutazó produkcióból is elhangzanak természetesen dalok, ezúttal új interpretálásban.
Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt, - akkor jazz produkcióban -, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról viszont az évek során már sokszor meggyőződhetett.
Dés Lászlót azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt tisztelnek, ugyanakkor – és ez a legfontosabb – közönség nagyon szeret. És hogy ez mennyire nem véletlen, az ismét bebizonyosodik ezen a Nagy utazás koncerten is.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!