RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Csipkerózsika - táncmese
4

Csipkerózsika - táncmese

A VSG Táncszínház bemutatja legújabb előadását…
„CSIPKERÓZSIKA”
Az interaktív zenés táncos meseelőadás
játékidő: 50 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 10. szombat, 11:00

A VSG Táncszínház 2008 tavasza óta már négy táncos mesét állított színpadra, amelyet összesen már több mint 600 előadáson játszottak országszerte. Az országos sikert követően 2016-ban Csipkerózsika varázslatos történetét álmodták a meseszínpadra. Az együttesre jellemző módon ezúttal is humorral árnyalják az esetleg félelmet keltő jeleneteket. Mint mindig most is klasszikus zene a kíséret és táncművészek formálják meg a közismert karaktereket.  A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves csipkerózsika és természetesen a daliás herceg is. Az előadás további különlegessége, hogy egyes jelenetek a nézőtéren a közönség bevonásával interaktívan zajlanak.

Az előadást Kautzky Armand narrációja teszi még érthetőbbé, de a gonosz jóstündér hangján Huszárik Katát, a béka hangján a „kölyökidőből” jól ismert Kovács Robit is hallhatjuk.

A gyönyörű reneszánsz jelmezek, az érthető dramaturgia együtt az örökérvényű történettel klasszikus színházi élményt ígér, amelyet 0-100évig minden nézőnek, de leginkább természetesen az alsós korosztálynak szeretettel ajánlunk!

Díszlet: Szabó Csaba  

Jelmez: Kovács Tímea  

Szcenika és hang: Kiss Imre

Fotók: Kárai Borbála 

Bozót effekt: Vantara Mónika

Haj és smink: Czakó Barbara

Rendező Koreográfus: Vass Sándor Gergely

Táncolják: Vass Márta, Hankó György, Vincze Renáta és Vass Sándor Gergely

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

zenés party két részben

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!