RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Crazy
2

Crazy

FELNŐTT ELŐADÁS!

Simon Stephens, aki jelenleg a legnépszerűbb brit szerzők egyike, Punk Rock című művének egy feldolgozása a CRAZY, amely igyekszik sokszor humorral, de mégis döbbenetes erővel, őszinteséggel, feszültséggel kezelni a jelenlegi fiatalok lelki konfliktusait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 17. szombat, 19:00

Azon kívül, hogy a rendezői elgondolás igyekszik megtartani az 1900-as években született mű, Wedekind: A tavasz ébredése „gyermektragédia" feszültségét, a szereplők az ébredő ösztönök örvényében tanácstalanul vergődő kamaszgyerekek, a darab bemutatja a mindennapokban jelen lévő felületességet, a robotszerű körforgást és a közömbösséget... A konfliktus helyzetet - ahogy az irodalmi művekben és az életben is - természetesen jelen esetben is egy szerelem, pontosabban egy szerelmi csalódás teremti meg. A fájdalom következtében főhősünk egyesével végzi ki az osztálytársait.

Fejtsük meg együtt, hogy mi számít hibának és mi nem, mik a határok és mi az ami már nem nyer bűnbocsánatot. A darab ezúttal mindent a FIÚ szemszögéből mutat be, ezen rendezői koncepció végre láttatja a "bűnös" szemszögéből is a dolgokat.

Hogy jut el egy ember oda, hogy kioltsa mások életét? Van joga hozzá vagy szimplán pszichológia az egész? Az előadásból kiderül.

A Zsíros Gábor egyedi koreográfiájával és a művészek remek játékával fémjelzett CRAZY előadás igaz történetet dolgoz fel, amely egyben egy brutális terrortámadás az emberi léleknek, de ez egyben egy "BEHAJTANI TILOS!" tábla is a mai tinédzser generáció útvesztői felé...

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!