RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Compagnia Finzi Pasca: Per te.
2

Compagnia Finzi Pasca: Per te.

Ezt az előadást azoknak ajánljuk, akik láttak már olyan magot, amelyből fa nőtt ki, akik elmélkedésre ösztönző, léleknyugtató szabad tereket terveznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 19. vasárnap, 19:00

Neked, drága Julie

Csupasz színpad, amelyen technikusok és színészek mozognak macskaként a sötétben, lassanként beleélve magukat a történetbe. És a sztori, mely lépésről lépésre kibontakozik a nézők előtt, erről szól: egy ajándékkönyvről, egy felépítendő kertről, egy előbb-utóbb mindenki által megtapasztalt harcról. Julie azt hitte, mindenkinek meg kellene próbálkoznia egy belső kert felépítésével, amelyben elrejtőzhet, amelyben fogadhatja, akit szeret, fogadhatja azokat, akiket elveszített és azokat, akiket fel szeretne fedezni magának.
Most elmondjuk ezt a történetet egy pad és egy kert segítségével. Érzékenyen érinthet, hiszen mindannyian védekezünk: bezárkózunk magunkba, saját páncélzatunkba. Emlékezünk Julie ragyogó nevetésére, jegyzetekkel és számításokkal teli könyvére, tanácsaira, álmaira.

Minden élet küldetése egy ilyen belső kert felépítése, amelyben elrejtőzhet, amelyben fogadhatja azokat, akiket szeret, akik letévedtek az útról, akikkel bizalmas, biztonságos körülmények között akar találkozni. Gyakran meséltünk már zárt terekről és vállunkra nehezedő titkokról, miközben képzelet szülte álmokat és utazásokat teremtettünk.

Együttműködő partnerek: LAC - Lugano Arta e Cultura, RSI - Radiotelevisione Svizzera, OSI - Orchestra della Svizzera Italiana
Megvalósítási partnerek: Cornercard, Fidinam, Grand Hotel Villa Castagnola, Caffè Chicco d'Oro, Partner International Helsinn
Támogatók: Città di Lugano, Cantone Ticino, Pro Helvetia
A Compagnia Finzi Pasca alapítói és producerei: Antonio Vergamini, Daniele Finzi Pasca, Hugo Gargiulo, Julie Hamelin Finzi, Maria Bonzanigo


Rendező: Müpa

 

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!