RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Budapest Ritmo 2. nap / CAFe 2018

Budapest Ritmo 2. nap / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 6. szombat, 18:00

KisHALL

19.30     Širom

21.15     Trio Da Kali

23.00     Parasztok Atmoszférában

NagyHALL

20.00     Muzsikás & Muzykanci

21.45     Ekrem Mamutović Orkestar

23.30     Gili Yalo

VOLT Lokál

20.30     Maija Kauhanen

00.15     DJ Ipek

 

Szombat este a világhírű Muzsikás egy olyan zenekart lát vendégül, akik valamikor régen éppen az ő hatásukra kezdtek népzenével foglalkozni – a lengyel Muzykancinak még a nevét is a Muzsikás inspirálta. Gili Yalo az elmúlt évek egyik legizgalmasabb új előadója, aki a hetvenes évek etióp funkját 21. századivá varázsolta. A 2017-es év legjobb albumának díját elnyerő Trio Da Kali 7-800 éves dalai Mali magával ragadó griot kultúrájába vezetnek el. Vérbeli balkán rezesek is lesznek szombat este: a gucai rezesfesztiválon többször is díjat nyerő Ekrem Mamutović és bandája mozdítja meg a tömeget. Lesz elszállt kantelézés Maija Kauhanentől és szlovén hipszter folk a Širomtól, a bulit pedig DJ Ipek határokon átívelő mixei zárják.

A Hangvetővel közös program.

 

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!