RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Budapest Jazz Orchestra: Tribute to XX. Century

Budapest Jazz Orchestra: Tribute to XX. Century

A Budapest Jazz Orchestra bemutatja:
Tribute to XX. Century
Sztárvendégek:
Polyák Lilla és Szörényi Levente
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 20:00

A Budapest Jazz Orchestra 2018/19-ben ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját, melyet egy jubileumi évad keretében több helyszínen is megünnepel. Ennek apropójából a Zempléni Fesztivál az első nagyszabású helyszín, ahol a zenekar megkezdi koncertsorozatát.

A Budapest Jazz Orchestra nagy hangsúlyt fektet a XX. századi zenekultúra megörökítésére, feldolgozására.

Tavaly egy többállomásos turné keretében Szörényi Leventével közösen bemutatták az Illés és a Fonográf együttes slágereiből álló műsorukat, több dal ezen a koncerten is fel fog csendülni.

2016  végén pedig kifejezetten a Queen együttes dalaiból álló műsort állított össze a Budapest Jazz Orchestra, a koncert második részében ebből szólaltat meg néhány nagy kedvencet Polyák Lilla és a BJO.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!