RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Bran koncert és táncház

Bran koncert és táncház

A zenekar az ír népzenét sokszínűségében mutatja be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 31. péntek, 20:00

A Bran repertoárjában szerepelnek régi ír és angol nyelvű énekes dallamok, gyors népi tánczenék és, ha az alkalom úgy kívánja, vidám kocsmai énekek is. A koncerteken a dallamok mellett a hozzájuk kötődő érdekességeket is megismerheti a közönség. Az énekek mellett a koncertek fontos kísérői a mesék, legendák, igaz történetek. A Bran együttes a koncertekhez táncházat is kapcsol, ahol tánctanító segítségével hagyományos ír táncokat sajátíthat el a vállalkozó kedvű közönség. A zenekar szívesen tart gyermekek számára játszóházakat, hangszerbemutatókat, mesélő programokat.

A Bran számtalan kulturális esemény szervezésében vett részt. Ilyen események voltak a Závori Andreával tartott költői estek, a Magyar Ír Baráti Szövetség (HIFA) által szervezett Ír Kulturális Napok, az Ír Kulturális Táborok vagy az együttes Immram fesztiválja.

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!