RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


BOLSHOI 2016/2017 Csajkovszkij: A hattyúk tava

BOLSHOI 2016/2017 Csajkovszkij: A hattyúk tava

Pjotr Iljics Csajkovszkij: Hattyúk tava

A moszkvai Bolsoj Balett előadása, 180 perc, 2015

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 11:00

Zeneszerző: Pjotr Csajkovszkij

Koreográfus: Jurij Grigorovics

Szólisták: Szvetlana Zakharova (Odette/Odile), Denis Rodkin (Siegfried), Artemij Beljakov (a Gonosz Szellem), Igor Csvirko (a Bolond)

A titokzatos tó partján a holdfényben Siegfired herceg találkozik Odette-tel, az elátkozott hattyúlánnyal. A herceget lenyűgözi a lány szépsége, és örök hűséget esküszik neki. Későn ébred rá, hogy a Sorsnak más terve van vele…

A lenyűgözően szép balett és a páratlan zenemű ötvözete a Moszkvai Bolsoj Színházban született 1877-ben. Az elsőtáncos, Szvetlana Szakharova Odette, a fehér hattyúlány és riválisa, Odilia, a fekete hattyúlány kettős szerepében tökéletes technikai kivitelezéssel jeleníti meg a sebezhetőséget és a fortélyosságot egyaránt. Társa a Siegfiredherceget erőteljesen és érzelemdúsan megjelenítő Gyenyisz Rodkin. A Bolsoj előadása lélegzetelállító jeleneteivel klasszikus balett a legjavából.

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket és a Jegymester hálózatában.

Belépőjegy: 3600 Ft

Továbbra is van lehetőség 3200 Ft-ért kedvezményes jegy vásárlására azoknak, akik az évad VAGY a nyári válogatás legalább három különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.  

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Bemutató dátuma: 2015.02.08.

Forgalmazó: Cikanek Management s.r.o.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!