RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Boggie

Boggie

Közreműködik: Csemer Boglárka 'Boggie' - ének, Antal Gábor - zongora, Simkó-Várnagy Mihály - cselló, basszusgitár, Fekecs Ákos - dob

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 7. péntek, 21:00

Csemer Boglárka ’Boggie’ a fiatal énekes-generáció egyik legtehetségesebb és legüdébb jelensége. Boggie nem csupán énekesnő: dalszerzőként sajátos dzsesszes-sanzonos-popos világot hozott lére, amit folyamatosan formál, épít, alakít a saját arculatára. Dalai könnyedén ragadják magukkal a hallgatót Boggie érzelmekkel és gondolatokkal teli univerzumába. Nem csoda, hogy az énekesnő első szólóalbuma pillanatok alatt került föl a Billboard lista jazz kategóriájának 17. helyére, világzene kategóriában pedig a 3. helyre. 2015 májusában Boggie képviselte Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon, Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta világszerte. Koncertezett már Párizsban, a Jazz sur Seine fesztiválon, Hollandiában, Frankfurtban, Münchenben és New Yorkban – ezúttal pedig az Opus Jazz Club bensőséges miliőjében lép a közönség elé.Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!