RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Bogányi - Győri Filharmonikus Zenekar hangversenye

Bogányi - Győri Filharmonikus Zenekar hangversenye

A Győri Filharmonikus Zenekar a magyar zenetörténet nagymestereinek műveiből összeállított programmal, Bogányi Gergely, a magyar zongoraiskola egyik vezető művésze közreműködésével és a nevével fémjelzett, a magyar hangszergyártás legújabb büszkeségének számító zongorával lép a veszprémi közönsége elé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 19:00

Ezúttal a magyar nemzeti opera, Erkel Hunyadi Lászlójának heroikus nyitánya, Liszt a csillogó virtuozitást reprezentáló első zongoraversenye és a Dies irae-témát feldolgozó, avantgárd modernségével már a 20. század zenéjét előlegező Haláltánca, majd Kodály a verbunkos zene legnemesebb hagyományát folytató, felülmúlhatatlan népszerűségű Galántai táncai hangzanak el a Királynék városában.

Műsor:
Erkel F.: Hunyadi László - nyitány
Liszt F.: Esz-dúr zongoraverseny, S.124
Liszt F.: Haláltánc, S.126
Kodály Z.: Galántai táncok
Vezényel: Berkes Kálmán
Közreműködik: Bogányi Gergely - “Bogányi-zongora”

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!