RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Bertrand de Billy és az Orchestre de Chambre de Lausanne – A BTF nyitókoncertje / BTF 2017

Bertrand de Billy és az Orchestre de Chambre de Lausanne – A BTF nyitókoncertje / BTF 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 31. péntek, 19:30

Ravel: Couperin sírja – Le tombeau de Couperin

Ravel: G-dúr zongoraverseny

szünet

Haydn: D-dúr („London”) szimfónia, Hob. I:104

 

Közreműködik: Pascal Rogé – zongora

A Lausanne-i Kamarazenekar az egyik legelismertebb együttes, 1942-es alapítása óta a zenekar a legnagyobb karmesterekkel és szólistákkal koncertezett. Olyan legendás muzsikusok léptek fel velük, mint Clara Haskil, Alfred Cortot, Walter Gieseking vagy Edwin Fischer, s hangversenyeiken napjaink legfényesebb csillagai is szívesen működnek közre.

A Lausanne-i Kamarazenekar minden stílusra nyitott együttes, egyedi hangzását és választékos játékstílusát – Günter Wandtól Charles Dutoit-ig, Paul Hindemithtől Ton Koopmanig, Jeffrey Tate-től a zenekar jelenlegi vezető vendégkarmesteréig, Bertrand de Billyig – karizmatikus dirigensek formálták. A Tavaszi Fesztiválra a francia zenének elkötelezett briliáns zongoraművésszel, Pascal Rogéval érkeznek.

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!