RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Balogh Tamás Quartet feat. Nagy Lili - Jazz itt!

Balogh Tamás Quartet feat. Nagy Lili - Jazz itt!

Alig múlt húsz éves Balogh Tamás, de már közel tíz éve intenzíven zenél, jelenleg Binder Károly növendéke a Zeneakadémia Jazz Tanszékén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 1. szombat, 19:00

A kistarcsai zeneiskolában a dob volt az első hangszere, ám hamarosan ráébredt, hogy erőteljesebben vonzza a zongora és a zeneszerzés. Tizennyolc éves volt, amikor 2011-ben, kétévnyi zongorázás után zenekarával megnyerte a Marosvásárhelyi Nemzetközi Jazz Versenyt, és a legjobb szólista díját is megkapta. Egy évvel később a Magyar Jazz Szövetség által rendezett zeneszerző és hangszerelő versenyen „Bomboloni Blues” című száma a „Legjobb combo hangszerelés” díját kapta meg, 2013 őszén pedig megnyerte a rangos, Vukán György által alapított Creative Art díjat. 2013 novemberében felléphetett a Vukán György tiszteletére rendezett Last Message koncerten a Művészetek Palotájában, ahol idén januárban mesterével, Binder Károllyal is játszott. Zenekarában, a Balogh Tamás Quartetben Hidász Tamás dobol, aki 2013-ban a Marosvásárhelyi Jazzfesztivál legjobb dobosa címét nyerte el; Fonay Tibor hódmezővásárhelyi születésű bőgős pedig 2014-ben Junior Prima díjban részesült. Az együtteshez most a dalszerzőként és dalszövegíróként is aktív Nagy Lili csatlakozik, aki másodéves hallgató a Kodolányi János Főiskola előadóművészet-jazz ének szakán, s 2016 márciusában elnyerte a legjobb énekesnek járó díjat egy Romániában rendezett Nemzetközi Jazzfesztiválon.

Balogh Tamás Quartet: Balogh Tamás (zongora, billentyűk); Ludányi Tamás (szaxofon); Fónay Tibi (basszusgitár); Hidász Tamás (dob)Vendég: Nagy Lili (ének)

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!