RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Balfácánok újratöltve

Balfácánok újratöltve

Emlékszik még a tavalyi Balfácánokra? A szerencsétlen könyves fickóra? Vagy az együgyü balfékre, akit rászedett a gyönyörű pesti nő? Még mindig fülébe csengenek Rejtő halhatatlan poénjai?
Jöjjön idén is merüljünk el a hamisítatlan pesti kabaré világában, hagyja otthon a gondokat, hallgassa meg új poénjainkat és nevessen át egy estét velünk!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 2. hétfő, 20:30

Rejtõ Jenõ, a mindmáig népszerû humoros-szatirikus író életmûvének elfeledett részét alkotják kabaréjelenetei, bohózatai, derûs-borongós hangulatú egyfelvonásosai. A pesti folklórhumor, az európai kabarégyakorlat szellemében írta jeleneteit. A darab három intelligens, kacagtató és mégis fájdalmasan szép humorral árnyalt jelentetet fûz egybe, térben és idõben, az egyes jelenetek között pedig jól ismert dalok csendülnek fel élő zongorakísérettel.  A szereplõk mintha csak regényeibõl léptek volna elõ,  nevettetõ alakjai a letûnt idõknek. Félreértések, csalások és megcsalások követik egymást ebben sajátos és varázslatos világban, felhõtlen és emlékezetes szórakozást garantálva kicsiknek és nagyoknak.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!