RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Balfácánok újratöltve

Balfácánok újratöltve

Emlékszik még a tavalyi Balfácánokra? A szerencsétlen könyves fickóra? Vagy az együgyü balfékre, akit rászedett a gyönyörű pesti nő? Még mindig fülébe csengenek Rejtő halhatatlan poénjai?
Jöjjön idén is merüljünk el a hamisítatlan pesti kabaré világában, hagyja otthon a gondokat, hallgassa meg új poénjainkat és nevessen át egy estét velünk!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 2. hétfő, 20:30

Rejtõ Jenõ, a mindmáig népszerû humoros-szatirikus író életmûvének elfeledett részét alkotják kabaréjelenetei, bohózatai, derûs-borongós hangulatú egyfelvonásosai. A pesti folklórhumor, az európai kabarégyakorlat szellemében írta jeleneteit. A darab három intelligens, kacagtató és mégis fájdalmasan szép humorral árnyalt jelentetet fûz egybe, térben és idõben, az egyes jelenetek között pedig jól ismert dalok csendülnek fel élő zongorakísérettel.  A szereplõk mintha csak regényeibõl léptek volna elõ,  nevettetõ alakjai a letûnt idõknek. Félreértések, csalások és megcsalások követik egymást ebben sajátos és varázslatos világban, felhõtlen és emlékezetes szórakozást garantálva kicsiknek és nagyoknak.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!