RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Babett hazudik

Babett hazudik

A színház épületét jelenleg felújítják, ideiglenes játszóhely Együd Árpád Művelődési Központ ( AGÓRA) Kaposvár, Nagy Imre tér 2.

Németh Ákos: BABETT HAZUDIK
Dráma  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 8. kedd, 10:00

A színház épületét jelenleg felújítják, ideiglenes játszóhely Együd Árpád Művelődési Központ ( AGÓRA) Kaposvár, Nagy Imre tér 2. 

Kamaszkor. Talán az emberi élet legellentmondásosabb időszaka. Átmeneti kor: már nem gyermek, még nem felnőtt. Gyerekkori illúziók és felnőttkori realitások találkozási pontja.

Németh Ákos darabjának hősei kamaszok, akik ellentmondásos személyiségüket egy ellentmondásos, átmeneti társadalmi helyzetben próbálják érvényesíteni. Zűrzavar belül – zűrzavar kívül. Hogyan lehet itt életben maradni?

„Babett láthatóan egy álomvilágban él. Azt gondolom, hogy ez sok tizenévessel előfordul, és nagyon sokakkal megtörténik, nem kell ehhez tizenévesnek lenni. Babett ezt az álomvilágot egyszerűen nem engedi maga körül lebontani és egyre erőszakosabb lépésekhez nyúl ennek érdekében. Azt szeretném, hogy gondolkozzunk el azon, van-e joga az embernek ábrándokat építeni és azokat bármi áron elfogadtatni.”  (Németh Ákos, író-rendező)

Részlet a darabból:

„Szóval Londonba akartok menni? Hát legyen. De miért vagytok ilyen kis gyávák? Élni tudni kell. Legyen egy hét New York. Ezt kérem apámtól szülinapomra, egy utazást, akivel én akarom. Azt fogja mondani, 'Édes kicsikém, hát kirándulni akarsz a barátaiddal? Hát nem mondom, sok pénz, de egyszer tizenöt az én kis hercegnőm.' Elviszem közületek azt, aki ajándékot ad nekem. Két vagy három embert."

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!