RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Anyák napi Operettgála

Anyák napi Operettgála

A Monarchia Operett évek óta nagy sikerrel vendégszerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, az Egri Gárdonyi Géza Színházban, Győrben a Vaskakas Művelődési Központban, Szombathelyen, Kecskeméten, Veszprémben, Miskolcon, Szekszárdon, stb. valamint határainkon túl Erdélyben, Szlovéniában, Görögországban, Oroszországban, Luxemburgban, stb.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 19:00

Gálánkról röviden:

A Monarchia Operett céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését - évtizedes hagyományainkat őrizve- alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készült látványos produkciókat állít színpadra. Ötvözi a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de ezek mellet megőrzi a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A látványos kavalkádban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, melynek egységét a világhírű zenék, az egyedi koreográfiák, látványos jelmezek, profi szólisták, táncosok, zenészek és az operetthez nélkülözhetetlen pompa adja.

Idei sztárvendégünk: Esztergályos Cecília

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

keserves bohózat két részben

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!