RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Anyák Napi Operettgála

Anyák Napi Operettgála

A Monarchia Operett operett-revü show-ja méltán érdemelte ki a kritikusok szerint a "leglátványosabb magyar operett gála" címet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 19:00

Az operett műfaja újra aranykorát éli, ezért a Monarchia Operett operett-revü show-ja hamar közönség-kedvenc lett itthon és külföldön.

A társulat látványos, színvonalas gáláihoz évek óta hozzászokhatott a közönség. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban , Erdélyben is a közönség kedvence lett.

A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága. Kollár

Péter Erik a show táncos-komikusa, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon, stb.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

Az Anyák napi Operettgála sztárja Koós János lesz aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik. és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjában a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében…

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!