RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A TRIP bemutatja: Wedding Boys & Flóra

A TRIP bemutatja: Wedding Boys & Flóra

A Wedding Boys & Flóra egy esküvői zenekar. Amelyik esküvőn ők játszanak, ott nem a vonatozás a csúcspontja az estének, ott az agyonjátszott petróleumlámpák helyett minőségi rokik szólnak, a legfrissebb dal nem a labamba, és nem kell a lassú számokat végigvárni két pörgős diszkósláger között.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 21:00

Mi többet táncoltunk Black Eyed Peasre, mint az LGT-re, ezért úgy gondoljuk, hogy akik hozzánk hasonlóan a húszas éveik végén, a harmincas éveik elején járnak, szintén ilyen bulikba keveredtek szombatonként. Ezt a hangulatot adja vissza a koncert is, ahol a zenekar a legjobb válogatását játssza el repertoárjából. A Wedding Boys & Flóra tehát igazi zenei kuriózum. Elvis Presley, The Beatles, Black Eyed Peas és David Guetta; stílusok sokasága, mégis tökéletes egység.

A zenekar tagjai:
Kiss Flóra - ének
Csorba Lóránt - ének, basszusgitár
Dobozy Ágoston - billentyű
Fülöp Bence - gitár
Fábián Tibor - dob

kapunyitás: 20:00 óra
koncertkezdés: 21:00 óra

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!