RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A Nagy Duett élő show / koncert a TV2 szuperprodukciójának sztárjaival

A Nagy Duett élő show / koncert a TV2 szuperprodukciójának sztárjaival

A Nagy Duett hatalmas sikerrel zárult döntője után most egy látványos élő show keretében újra találkozhatsz az idei és korábbi szériák Nagy Duett sztárjaival 2017. július 21-én.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 21. péntek, 19:00

A tervezett program:

19:00 kapunyitás
19:30 Sütő Enikő idén 30 éves divatiskolájának különleges offline fashion bemutatója
20:30 DJ show
21:00 A Nagy Duett élő koncertshow az idei győztesekkel Janicsák Vecával és Simon Kornéllal, és még sokan másokkal az idei és a korábbi évadok sztárjai közül. A koncert igazi bulihangulatot ígér, a sztárpárok a műsorban elhangzott legnépszerűbb dalaikat adják elő és néhány meglepetéssel is készülnek. 

Az esemény házigazdája Cooky, a Rádió1 népszerű műsorvezetője, a Nagy Duett zsűritagja, aki a koncertshow után egy saját DJ szettel szórakoztatja a közönséget.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!