RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A játék vége

A játék vége

Simon Gray, az angol drámaíró számos művét játsszák nagy sikerrel világszerte és nálunk, Magyarországon is. A játék vége egy családi életkép.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 19. kedd, 19:00

Összegyűlnek a gyerekek a szülői házban, ahol már csak az Apa van, s mellette a feleséggé avanzsált házvezetőnő. A valaha megkérdőjelezhetetlen tekintélyű, ma már mozgásra és beszédre képtelen családfő, más lehetősége nem lévén, hallgatja utódai ügyes-bajos dolgait. Három fia közül egy már elhunyt, őt özvegye és unokája képviseli az összejövetelen, másikuk a nagycsaládos orvos, a harmadik pedig a televíziós műsorvezető, aki az alkohol rabja, míg felesége karrierje csúcsát élő írónő. A minduntalan szőnyeg alá söpört feszültségek, ellentétek gejzírként törnek elő a három generáció valamennyi képviselőjéből, ahogy az minden valamirevaló családi eseményen lenni szokott.

Vajon sikerül-e egyszer s mindenkorra tiszta vizet önteni a pohárba és szembenézni mindazzal, amit az évek során elhallgattunk? Lehet-e tiszta lappal indítani azon a ponton, ahol minden a feje tetején áll? Mi lesz a játék vége?

Jasper:Sirkó László
Daisy:Réti Erika
Henry:Pál Attila
Marianne:Magyar Éva
Benedict:Ferencz Bálint
Margaret:Danyi Judit
Jenny:Csombor Teréz
Matthew:Koltai-Nagy Balázs e.h.

rendező:Rusznyák Gábor
dramaturg:Tóth Kata
súgó:Arató Andrea
ügyelő:Mahalek Gábor
rendezőasszisztens:Tóth Kata

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Idén 150 éves szeretett fővárosunk, Budapest, melynek nemcsak sajátos pesti viccei, hanem dalai és kupléi is emblematikusak. A kor legnépszerűbb zeneszerzőit is megihlették Buda, Óbuda és Pest kis utcái, sőt, versengtek, hogy az ő dalaik hangozzanak el a kabarék műsorában.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!