RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A civilizáció visszavág - Puzsér Róbert egész estés műsora

A civilizáció visszavág - Puzsér Róbert egész estés műsora

Puzsér Róbert önálló estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 11. péntek, 18:00

Puzsér Róbert kritikus és közéleti személyiség, a hazai nyilvánosság összetéveszthetetlenül egyedi stílusú, kérlelhetetlenül őszinte, ellentmondásos érzelmeket keltő alakja.

Pályáját a kollektív tabuk felmondására tette fel, a kritikusi tevékenység körét az elmúlt tíz év során messze tovább tágította annál, mint ahol a színházak és koncerttermek falai húzódnak. A provokatív szabadgondolkodó nem csak írásaival vagy rádió- és tévéműsoraival ostromolja a nyilvánosságot, de élő fellépései alkalmával is előszeretettel mozgósítja közléskényszerét. Bevallása szerint nem zavarja, ha a közönség jól érzi magát, stand-upjainak célja azonban nem a szórakoztatás, hanem egy katartikus, szellemet és lelket egyaránt megmozgató, rendkívül intenzív élmény kiváltása. Előadásai a helyszín elhagyása után még napokig visszhangzanak a közönség tagjainak fejében.

 

Az előadás időtartama kb. 2x50-55 perc, 1 szünettel

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!