A 1,5 órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. 1,5 órás hajókázásunk egy köszöntő itallal kezdődik, melyet légkondicionált, illetve fűtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet Magyarország egyetlen Gault Millau-díjas szakácsa, Klöter Gregor-Grex készít.
Hajós programunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra (a jegy egy köszöntő italt és egy második pohár italt tartalmaz: üdítőt, bort vagy sört).
A hajón a zenét a Kodály Zoltán díjas Rajkó zenekarból 3 zenész szolgáltatja, köztük a világhírű, Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszttel kitüntettet Vidák Zsigmond hegedűművész.
Menü 2014:
Magyaros vegyes hideg ízelítők: Tradicionális tepertőkrém, magyaros juhtúrókrém
Levesek:
Alföldi gulyásleves csipetkével
Ősztől-tavaszig Zöldség krémleves
Nyáron: Hideg gyümölcsleves
Meleg főételek:
Mini töltött káposztatekercs
Paprikás csirkecomb
Roston csirkemell filé bazsalikomos sajtmártás
Fűszeres sertés tarja kakukkfüves mustármártás
Roston tengeri halfilé Chardonnay mártás
Vegetáriánus ételek és köretek:
Fetasajtos polenta grillen
Párolt és grillezett zöldségek
Spenótos nokedli mustáros gombás mártással
Párolt kukoricás jázmin rizs
Röszti háromszög
Steak burgonya
Galuska
Saláták:
Friss idénysaláták dresszinggel
Olasz tésztasaláta
Cézár saláta
Majonézes kukorica saláta
Desszertek:
Házi rétes variációk
Somlói galuska
Mini tortácskák
Európa desszert költemények
Gyümölcskosár idény- és egzotikus gyümölcsökből